събота, 22 юни 2013 г.

Идеи за лятна сватба в Благоевград - II част

сватба в Благоевград
Сватбената торта
Ако имате намерение да впечатлите с красивите цветове избрани за вашата лятна сватба в Благоевград своите гости, тогава защо не продължите цветовата схема освен в ресторанта в Благоевград и върху тортата. Смесете цветни акценти с традиционната бяла пудра за наистина привлечете погледите. Също така бихте могли да експериментирате с панделки или да добавите захарни цветя и пеперуди. Друг чудесен начин да се заиграете с летните мотиви при избора на акценти за сватбата ви в Благоевград, е да си сложите красива купа или чаша с цветя на върха на сватбена торта. Това е един лесен начин за гостите да се насладят на тортата и може дори да се смесват аромати, за да задоволят всички вкусове.


ресторант Благоевград
Храната на сватбата ви в Благоевград
Тъй като през топлите месеци се консумира по-лека храна, то трябва да съобразите сватба, освен предлаганите от ресторанта ястия, може да наемете и доставчици на хапки и студени ордьоври, които да разнообразят менюто и да подпомогнат сложната организация по приготвяне на цялата тази храна. Подсигурете се, че обслужването в ресторанта в Благоевград, който сте наели за сватбата ви, е на добро ниво. Няма нищо по-лошо, от това да имате лошо обслужване в разгара на лятото.

Интересна е хрумката със сервиране на охладени свежи плодове, а по-късно през нощта, можете да превключите към замразени коктейли. Каквото и да решите за сватбата в Благоевград, не забравяйте, че гостите ви трябва да останат свежи в летните горещини. А защо не изберете например морски дарове и зеленчуци на грил с различни странични салати – леко и свежо.
ресторант Благоевград

2 коментара: