понеделник, 4 март 2013 г.

Идеи за пролетни сватби в Благоевград - II част

сватба Благоевград
Пролетта е разбираемо един от най-популярните сезони за сватби в Благоевград. Добра идея ще е да запазите желания ресторант своевременно. Времето не е много горещо и не е много студено, има разнообразие от пролетни цветя и избор на сезонни храни, които да включите във сватбеното меню. Естествено времето може да бъде променливо, затова добра идея е да не провеждате сватбата си в Благоевград на открито, или поне да имате алтернатива и преместване на местата вътре в ресторанта.

Като меню на сватбата ви в Благоевград може да избирате от разнообразие от фантастична прясна храна, така че гостите да бъдат вдъхновени от вашите вкусове и да получите наистина вкусни комбинации. Традиционен избор е перфектно подправено агнешко с градински зеленчуци, а за десерт вкусна торта и сладолед. Може да поддържате всички гости освежени като им предложите богат избор от коктейли. Добра хрумка е и още в самото начало партито да започне с традиционно шампанско с пресни ягоди или леко питие с джин, гарнирано с мента. По-късно вечерта можете да предложите избор от качествени вина, които допълват храната.

сватба Благоевград
Сватбена пролетна украса за вашата сватба в Благоевград. Пролетта е залята с пъстри цветя. Направете своя избор от нарциси, зюмбюли, люляци, нарциси, божури и лалета. Ако търсите нещо по-различно, то попитайте вашият цветар за добавяне на любимите ви плодове в  пролетната украса и ще получите интересен и различен акцент.

Роклите с цвят шампанско са популярни за пролетните сватби в Благоевград, както и винтидж роклите от една отминала епоха. Защо да не си различна и да избереш рокля наподобяваща тази на майка ти или дори на баба ти. Може да добавите болеро или ефирен шал, в случай, че времето застудее. Може да добавите пролетен цвят в роклите на вашите шаферки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар